Rondreizen

Rondreizen, een leuke manier om een land, zijn inwoners en cultuur te leren kennen.

Rondreizen zijn veelal groepsreizen waarin je een land of streek beter leert kennen. Je kunt een georganiseerde rondreis boeken voor 7 of 14 dagen maar er zijn ook rondreizen naar verre oorden zoals een rondreis Canada, Australië of Indonesië die we 24 tot 30 dagen duren. Bekende aanbieden van goedkope rondreizen zijn Kras Reizen, Stip Reizen en Tui. Maar ook regionale reisorganisaties bieden vaak leuke reizen aan, denk aan wijn rijzen en fair trade reizen waarbij projecten bezocht worden die met duurzame landbouw, tuinbouw, wijnbouw of bosbouw te maken hebben bijvoorbeeld. Hier vind je meer informatie over rondreizen.  Ook als je een rondreis Sri Lanka of Vietnam wilt boeken, bijvoorbeeld.

Rondreizen kunnen ook cultuurreizen zijn.

Culturele reizen oftewel cultuurreizen zijn reizen waarbij de cultuur van een bepaald land centraal staat. Voorbeelden zijn cultuurreizen Peru, Egypte of Italië. Deze culturele rondreizen kunnen dus binnen en buiten Europa zijn en van korte of lange duur zijn. Ook kan een culturele reis een citytrip binnen Europa zijn, bijvoorbeeld naar Jeruzalem of Rome. Deze culturele stedentrips worden het hele jaar door georganiseerd.

Rondreizen voor singles.

Singles nemen in de reiswereld een bijzondere positie in. Single reizen zijn er te kust en te keur en ook in de vorm van single groepsrondreizen. Hierbij kan je deelnemen aan een rondreis van alleenstaanden van je eigen leeftijdsgroep en naast veel gezelligheid is dit ook heel praktisch want er is altijd een bekwame reisleiding en reisprogramma. Zo hoef je alleen maar te genieten van jouw uitgekozen rondreis naar India of Sri Lanka bijvoorbeeld. Vrijgezellen vakanties kunnen ontzettend leuk zijn, zeker in het gezelschap van gelijkgestemden.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.