Stedentrips

Stedentrips, als je er een weekendje tussen uit wilt.

Wie zin heeft er een weekendje tussen uit te gaan heeft vele mogelijkheden. De meest populaire weekend trips zijn echter de zogenaamde stedentrips. Uitjes van 2 tot wel 10 dagen.  De grote aantrekkingskracht van een stedentrip is dat je deze 365 dagen per jaar kunt maken, alleen, met je partner, vrienden of collega’s.

Met name de stedentrips met vlucht en hotel naar New York zijn populair. En naast de bekende stedentrips Barelona, Berlijn, Madrid, Rome, Londen, Parijs en New York zijn er vele andere citytrips. Ook naar minder bekende steden. Wat dacht je van een stedentrip naar Stockholm, Dublin of Dresden?? Je kunt kiezen uit meer dan 200 stedenreizen van 2 tot wel 10 dagen.

Goedkope stedentrips, te kust en te keur.

Stedentrips hoeven geen 500 euro per persoon te kosten, je kunt ook een stedentrip naar een bestemming binnen Europa boeken en met de trein reizen. Een 2 sterren hotel kan net zo sfeervol zijn als een 3 of 4 sterren hotel en daarnaast zijn er dagelijks vele stedentrip aanbiedingen. En goedkope stedentrips zijn net zo leuk. Kijk maar eens naar de aanbiedingen van Tui of Travelbird. Al voor minder dan 150,00 euro per persoon kan je een goedkope citytrip boeken.

Stedentrips met vliegtickets en hotelovernachtingen.

Tegenwoordig worden bijna alle citytrips aangeboden met vliegticket en hotelovernachting. Of met een treinretourtje en hotel. Dat is niet alleen voordeliger voor jou als consument en reiziger, het bespaart je ook veel tijd en geeft je rust. Zelfs als je een last minute stedentrip boekt, is deze compleet verzorgd. Zo kan jij je concentreren op hetgeen leuk is, het bezoek aan een oude stad als Rome of een wereldstad als New York of London. Jouw ideale stedenreis kan misschien morgen wel beginnen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.