Wellness

Wellness reizen, relaxen in optimale vorm.

Wellness reizen zijn voeding voor lichaam en soul. Van wellnes raak je relaxt, krijg je nieuwe levensenergie van en kom je tot rust.  Je kunt zelf een wellness reis samenstellen, bijvoorbeeld door een hotel kamer in een wellness hotel met sauna, turks stoombad en jacuzzi te boeken maar ook een georganiseerde wellness vakantie boeken. Je kunt wellness reizen combineren met yoga, meditatie, mind fullness of wandelen maar als je even helemaal niets meer moet en alleen maar behoefte hebt aan een relax vakantie, is lekker luieren ook prima. Een tenslotte je kunt jouw wellness reis ook combineren met ayurveda, een detox kuur of modderkuur ( thalasso ). Hier vind je informatie over ayurveda reizen.

Wellness weekend boeken.

Welness reizen kunnen 1 of 2 weken duren maar van een wellness weekend kom je ook weer in je kracht. Ook hier geldt dat je zelf je wellness weekend kunt samenstellen, bijvoorbeeld door je vervoer zelf te regelen en een kamer in een wellness hotel te boeken maar ook in een spa kun je een weekend verblijven. Steeds meer Spa’s bieden naast natuurlijk bronwater, sauna en verwenfaciliteiten ook overnachtingsmogelijkheden aan. Met name de wellness weekenden voor 2 inclusief overnachting, gebruik sauna en een ontbijt zijn populair.

Wellness reizen boeken als je alleenstaand bent.

Natuurlijk hoef je niet thuis te blijven als je single bent. Ook voor singles worden er wellness groepsreizen georganiseerd, onder andere door Puur en Kuur, de specialist in single wellness reizen, detox reizen, fitness reizen en veel meer. Je kunt bij Puur en Kuur als alleenstaande man of vrouw een single friendly wellness weekend of vakantie boeken.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.