Alleenstaanden vakanties Blog citytrip New York stedentrip vliegtickets

Stedentrip New York boeken

Wat je moet weten als je een stedentrip New York wilt boeken

Wie een citytrip New York wil boeken, heeft te maken met een aantal praktische zaken zoals. Zo heb je voor een stedentrip New York meestal geen visum nodig als je vanuit de EU naar New York vliegt maar is het wel nodig een ESTA (Electronic System for Travel Authorisation) is formulier in te vullen. . De ESTA procedurfe hoort bij de aangescherpte veiligheidseisen voor een bezoek aan New York of andere city in de Verenigde Staten. Bijna iedereen die naar de Verenigde Staten reist,  heeft een ESTA nodig.  Je moet minimaal 3 dagen voor je citytrip het ESTA formulier elektronisch invullen en het is voor een verblijf van maximaal 90 dagen. Dit is één van de praktisch zaken als je een citytrip New York vanuit Nederland, België of Duitsland wilt boeken. Er zijn nog veel meer praktische zaken waarbij je rekening mee moet houden als je in 2019 een citytrip naar een stad in de Verenigde Staten wilt boeken. Als je meer wilt weten wat er nodig is voor een visum naar New York, raadpleeg dan bijvoorbeeld de informatie van het Ministerie van Buitenlandse Zaken of ambassade Amerika.  Er zijn ook organisaties die je kunnen helpen bij het invullen van het ESTA formulier of aanvraag visum VS.

Zelf je stedentrip New York organiseren?

Wie een beetje handig is met de computer of laptop en online kan bankieren, kan zeker zelf zijn citytrip organiseren. Of je nu een 4 daagse citytrip New York wilt boeken of langer in deze metropool wilt verblijven, via tal van websites kan je goedkope hotels New York boeken. Hetzelfde geldt voor vliegtickets New York, die kan je ook op tal van websites boeken. Houd er echter welk rekening mee dat de goedkoopste hotels en vliegtickets New York niet altijd de mees gunstige zijn. Als je bijvoorbeeld om 16.00 uur vanuit Brussel naar New York vliegt, kom je daar pas laat in de avond aan en moet je een extra hotelnacht boeken. Zo lijkt het dat je een goedkope stedentrip New York geboekt hebt maar pakt het praktisch slecht uit.

Goedkope vliegtickets New York vinden.

Goedkope vliegtickets naar New York en weer terug, vind je door even wat tijd te investeren in het vergelijken van de prijzen van de tickets, de vliegtijden en aankomst- en vertrektijden. Wij adviseren iedereen die een goedkope stedentrip New York wil boeken en zelf zijn vliegtickets en hotels wil organiseren,  goed de tarieven en voorwaarden te vergelijken. Als je hier een paar uur in investeert, kan je honderden euro’s besparen en vlieg je in minder dan 8 uur naar New York. Als je met kerstmis naar New York wilt, raden we je aan geen last minute vliegtickets New York te boeken. In die periode zijn er nauwelijks last minute stedentrips beschikbaar. Goedkope vliegtickets New York zijn zeker wel te vinden maar niet met kerstmis.

Aanbieding 5 daagse citytrip New York vinden.

New YorkOp zoek naar een aanbieding 5 dagen New York?  Hier vind je ook de beste citytrips New York met een duur van 5 dagen. Hierbij kan je kiezen voor een 5 daagse citytrip New York met vlucht en hotel of losse vliegtickets en hotels boeken. Wat de voordeligste optie is en beste aanbiedingen, is afhankelijk van het moment. Een last minute citytrip van 5 dagen inclusief vliegtickets en hotel zal in de regel voordeliger zijn dan de tickets en hotels los te boeken. Alleen door de aanbiedingen 5 dagen New York met elkaar te vergelijken, kan je echt voordeel behalen.

 

error: Content is beveiligd !!