Blog eenoudervakantie Holidays vakantie alleenstaande ouders

Vakantie voor alleenstaande ouders

Waar je als alleenstaande ouder een leuke vakantie kunt boeken.

Single ZomerAls eenoudergezin valt het niet altijd mee om de eindjes aan elkaar te knopen. Een vakantie voor alleenstaande ouders zit er dan ook niet altijd in. Toch hoeft een eenoudervakantie niet duur te zijn. Zeker niet als je met je kinderen gaat kamperen,  dagjes uit gaat of een goedkoop vakantiehuisje huurt. Maar je kunt ook meedoen aan georganiseerde eenoudervakanties en zorgeloos op vakantie gaan. Hoe dat werkt en wat de mogelijkheden zijn voor 1 ouder vakanties lees je hieronder.  Een vakantie voor alleenstaande ouders kan je op meerdere manieren invullen.

Zelf als alleenstaande ouder je vakantie samenstellen.

De goedkoopste manier om als single ouder een vakantie te boeken, is deze zelf samen te stellen. Kamperen op een kindvriendelijke camping is een hele leuke invulling van je vakantie, zeker als de kinderen tussen de 4 jaar en 15 jaar zijn. Maar ook kinderen van 16, 17 of 18 jaar vinden een kampeervakantie leuk, zeker als er op de camping leuke activiteiten georganiseerd worden en er een disco, zwembad en jeugdhonk is.  Je kunt al kamperen voor minder dan 10 euro per persoon per nacht.  Een kampeervakantie voor alleenstaande ouders kan ook in eigen land gevierd worden of zelfs in de eigen regio.

Vakantiehuisje huren op vakantiepark met zwembad.

Een vakantie als alleenstaande ouder op een park met zwembad boeken, is bijna altijd geslaagd. Zeker als het park over een flink binnenzwembad met glijbanen en dergelijke beschikt. Als je een alleenstaande moeder of vader bent met kinderen in de leeftijd van 14 tot 19 jaar kan een verblijf op een Center Parcs, Landal Green Park of ander luxe vakantiepark met faciliteiten uitkomst bieden. Als je als single ouder  niet zelf wilt koken, kan je met de kinderen gaan eten in het familie restaurant of snackbar. En meestal is er ook een wasserette op zo een familie park. Als single ouder heb jij natuurlijk ook recht op een zorgeloze vakantie.

Vakantie als alleenstaande ouder bij Estivant boeken.

Als je een echt zorgeloze eenoudervakantie wil boeken, boek deze dan bij Estivant, de specialist in compleet verzorgde en zorgeloze 1 ouder vakanties. Of je nu met je kroost een 1 ouder vakantie in de herstvakantie of zomervakantie wilt boeken, bij Estivant hebben ze het hele vakantie seizoen door geheel verzorgde eenouderreizen. Je bent in het gezelschap van andere single ouders en de kinderen worden vermaakt door het recreatie team. Ook als je als alleenstaande ouder een skivakantie met je kinderen wilt boeken, kan je deze bij Estivant boeken. Ook voor een wintersport 1 ouder vakantie met kerstmis.

error: Content is beveiligd !!