Geen categorie

Visum aanvragen voor China

Een visum aanvragen voor China doet u als volgt

Wilt u een visum aanvragen voor China? Dit is belangrijk als u Nederlands paspoorthouder bent. Niet iedereen is het gewend om een visum aan te moeten vragen. Veel Nederlanders komen zelden tot nooit in landen die niet tot de Europese Unie behoren. De Europese Unie heeft onderling bepaalde afspraken gemaakt, waardoor de grenzen open zijn. Gaat u naar een land dat geen onderdeel van de EU is, heeft u vrijwel altijd een visum nodig. Een visum aanvragen voor China is dan ook noodzakelijk. Als u nooit eerder een visum heeft moeten aanvragen, kan dit een vrij ingewikkeld proces zijn. Toch is het ook zeker geen hogere wiskunde, zeker niet als u de juiste hulp krijgt. Bent u benieuwd hoe een visum aanvragen voor China nou precies werkt? Lees dan verder!

U dient aan verschillende vereisten te voldoen

Als u een visum aanvraag indient, moet u aan bepaalde vereisten voldoen. Zo moet u bijvoorbeeld in het bezit zijn van een paspoort. Daarnaast dient u ook recente en gelijkende foto’s te bezitten. Tevens stelt de Chinese overheid ook eisen aan de achtergrondkleur van de foto’s, deze dient namelijk grijs of wit te zijn. Nog een vereiste aan de pasfoto is dat uw tanden niet zichtbaar mogen zijn. Op de foto’s dient u dus zo neutraal mogelijk te kijken. Om een zakelijk visum voor China te krijgen is een werkgeversverklaring noodzakelijk.

Wat kost een visum aanvragen voor China?

Wat een visum voor China kosten zal? Het visum kost u zelf €126,55. Indien het document per post verstuurd wordt, komen hier nog servicekosten bovenop. Vraagt u een gespecialiseerde partij om hulp bij het visum aanvragen voor China? Dan betaalt u ook nog extra voor deze diensten. Toch is het zeker geen slecht idee om hier extra voor te betalen. U kunt op deze manier immers vrijwel zeker zijn van een succesvolle aanvraag. Een visum aanvragen voor China is zeker niet eenvoudig. Bovendien is het niet mogelijk om het land zonder visum in te reizen. Veel reizigers kiezen er daarom voor om de hulp van een professioneel bedrijf in te schakelen voor de aanvraag van het visum.

Moet u met spoed naar China?

Is het belangrijk dat u zo snel mogelijk naar China kunt vertrekken? Als u op korte termijn vertrekt en nog geen visum heeft, kan dit behoorlijk stressvol zijn. Het is dan belangrijk dat uw visumaanvraag goed en snel verloopt. Gelukkig kunt u in dit geval een spoedvisum voor China aanvragen. Ook dit kunt u het beste met behulp van een deskundig bedrijf doen. Als u op korte termijn vertrekt, is het namelijk ontzettend belangrijk dat de aanvraag goed verloopt. Er zijn diverse bedrijven die u ook met een spoedaanvraag kunnen helpen. Bent u benieuwd naar welk bedrijf het meest geschikt is? Kijkt u dan eens op de recensies die anderen over het bedrijf op Google geplaatst hebben. Zo krijgt u direct een beeld van wat voor ervaring u kunt verwachten. Een visum aanvragen voor China kan op deze manier bijna niet fout gaan!

error: Content is beveiligd !!